Ford Mustang onderhoud en reparatie

Bent u op zoek naar een garage voor onderhoud of reparatie aan uw Ford Mustang 1964 t /m 1973? Dan bent u bij de Ford Mustang specialist,  garage Mister Mustang in Noordwijkerhout op het juiste adres.

In onze Ford Mustang garage doen wij werkzaamheden en zijn gespecialiseerd in Ford Mustang (coupe, cabriolet, fastback etc.)  van bouwjaar 1964 t /m 1973, waarvan we ook veel onderdelen en accessoires op voorraad hebben. Of het nu gaat om onderhoud, elektrische systemen, remsystemen, motorrevisie, versnellingsbakrevisie, diverse reparaties of het juist afstellen van uw Ford Mustang, bij Mister Mustang wordt het allemaal perfect voor u geregeld. In onze moderne garage beschikken wij over vrijwel alle apparatuur. Daarom beschikt mister Mustang over ervaren en goed opgeleide monteurs en zijn wij uitgerust met de juiste uitleesapparatuur en documentatie voor uw Ford Mustang. Op deze manier houden wij uw Ford Mustang in topconditie.

Elke Ford Mustang die bij ons de werkplaats inrijdt wordt grondig geïnspecteerd. Hierdoor krijgt u altijd tijdig advies en uiteraard een prijsopgave, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Uw Ford Mustang is een kostbare bezit dat u zeker niet aan iedereen toevertrouwt. Een Ford Mustang is immers een auto die waarvoor goed en tijdig onderhoud onmisbaar is.

Garage Mister Mustang: specialist met Ford Mustang onderhoud

Ford Mustang garage Mister Mustang heeft veel kennis opgedaan in het uitvoeren van prestatie-upgrades van uw motor om ervoor te zorgen dat motoren soepeler lopen en / of meer pk’s toevoegen, zoals het achteraf inbouwen van nokkenassystemen van rollenheffers, carburateur, inlaat upgrades, ontstekings upgrades en nog veel meer. Ook kunnen wij remtrommels ombouw naar schijfremmen en uw remsysteem voorzien van een rembekrachtiging.

Deel uw verzoek / wensen met ons van uw Ford Mustang van bouwjaar 1964 t / 1973 en neem contact met ons op.

Stel uw vraag over onderhoud of reparatie