IMG_3018
IMG_5542

Ford Mustang kopen bij Mister Mustang

Wilt u een Ford Mustang kopen? Wij hebben een grote collectie Ford Mustangs in de verkoop van de jaren 1964 tot 1973. Ook hebben wij diverse Ford Mustang in restauratie die binnenkort in de verkoop gaan.

Bij Mister Mustang hebben wij een grote collectie Ford Mustangs te koop. Ook kunnen wij een Ford Mustang voor u importeren. De Ford Mustang is zonder enige twijfel een van de meest iconische modellen die ooit geproduceerd heeft. De gecombineerde look gecombineerd met de relatief lage prijs maakte van dit model vanaf zijn introductie in 1964 tot op de dag van vandaag een favoriet van velen. Klik hier voor onze Mustangs

Ford Mustang verkoop: Mister Mustang

Ford was in 1964 al een goede 60 jaar oud en in die periode uitermate succesvol. Ford wou een sportieve wagen die betaalbaar bleef voor het grote publiek en begin de jaren ’60 enkele prototypes van de band. Het was een ontwerp van stylist John Najjar die de Ford Mustang niet alleen zijn kenmerkende uiterlijk zou meegeven maar ook zijn naam. Najjar was een immense fan van het gevechtsvliegtuig dat de Wereldoorlog Twee mee domineerde: de P-51 Mustang. De nieuwe wagen werd in 1964 aan het grote publiek en de naam mee van het model 1965. Eind de jaren ’60 drong een haar populaire Ford Mustang. Het is dan ook in deze periode dat je de opkomst van de bekende muscle cars moet situeren.Nadien werd de Ford Mustang nog verschillende keren herontworpen met slechts één duidelijke constante: sportief en betaalbaar. De Ford Mustang was ook de eerste keer Pony Car en was traditioneel een tweedeurs coupé maar had ook versies als cabriolet en hatchback. Klik hier voor onze Mustangs

Zoekopdracht voor een Ford Mustang

Staat uw Ford Mustang niet bij Mister Mustang? Ford Mustang zijn er in diverse soorten. Denk aan een coupe, cabriolet of fastback. De kans is daarom aanwezig dat uw Mustang zich niet in onze collectie bevindt. Door onze jarenlange ervaring met classic Mustang hebben wij een zeer brede klantenkring en groot netwerk in Amerika en Europa opgebouwd. Daardoor kunnen wij ook uw droom Mustang vinden. Plaats nu een zoekopdracht bij Mister Mustang.

 Naast de verkoop van Ford Mustang heeft garage Mister Mustang heeft ook veel kennis opgedaan in het uitvoeren van prestatie-upgrades van uw motor om ervoor te zorgen dat motoren soepeler lopen en / of meer pk’s toevoegen, zoals het achteraf inbouwen van nokkenassystemen van rollenheffers, carb – en inlaatupgrades, ontstekingsupgrades en nog veel meer. Deel uw wensen met ons van uw Ford Mustang van bouwjaar 1964 t / 1973 en neem contact met ons op.
51134920722_70807028b1_k
IMG_8954
IMG_8564

Neem contact op